Published On: mie, aug. 29th, 2018

Primarul Vasluiului arunca bomba: “Opriti acest act criminal, nu exista nicio pesta porcina, va bateti joc de romani!!”

Ciprian Robert Tamas, primarul comunei Suletea din judetul Vaslui, suparat pe guvernanti Romaniei si pe presedinte pentru ca-si bat joc de romani cu pesta porcina, a postat un mesaj aprig adresat presedintelui Iohannis, presedintelui PSD- Liviu Dragnea si premierului Viorica Dancila, prin care ii incrimineaza pe cei trei ca fac jocul marilor puteri in privinta virusului african.

Acesta declara ca daca in comuna unde este el primar, vor veni "salopetele albe" pentru a ucide vreun porc din curtea vrunui gospodar, el insusi va sta in prima linie langa oameni si ii vor astepta pe cei care vor veni gata sa ucida, la fel cum ii astepta Stefan cel Mare pe turci.

„Alooo!!! Johannis, Dragnea, Dancila!!! Opriti acest act criminal! Nu mai fiti slugile marilor puteri! Nu exista nicio pesta porcina, nu mai insistati in a va bate joc de romani!! La Suletea voi fi in prima linie, va asteptam la fel cum ii astepta Stefan cel Mare pe turci! Ati distrus tot ce se putea distruge in tara asta! Ati inchis sute de abatoare in Romania! Acum vreti sa desfiintati si cotetele oamenilor din gospodarii??? Fereasca-va Dumnezeu de furia taranilor!!!”, a declarat primarul comunei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>