Published On: vin, aug. 24th, 2018

Politistii braileni au desfasurat actiuni pe raza judetului

In cursul zilei de ieri, politistii braileni, sprijiniti de jandarmi, au actionat, pe raza judetului, pentru  prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica si actele de comert.

Totodata, acestia au actionat si pentru constientizarea soferilor cu privire la riscurile la care se expun incalcand regulile de circulatie, in vederea salvarii de vieti si prevenirea accidentelor rutiere grave.

Pe timpul activitatilor au fost verificate 4 societati comerciale, legitimate 68 de persoane si oprite in trafic si controlate 56 de autovehicule, 15 dintre conducatorii acestora fiind testati cu aparatul etilotest.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat 37 de sanctiuni contraventionale, dintre care 33 pentru incalcarea prevederilor  O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si 4 la alte acte normative.

Ca masura complementara, politistii au retinut un permis de conducere.

De asemenea, in intervalul orar 08:30–11:00, politisti din cadrul Biroului Proximitate, impreuna cu cei ai Compartimentului Analiza si Prevenirea Criminalitatii, au desfasurat o actiune, pe raza municipiului, pe linia prevenirii violentei in familie, inselaciunilor si pentru cresterea gradului de siguranta al prescolarilor/elevilor care desfasoara activitati organizate, specifice vacantei de vara.

Cu aceasta ocazie politistii au purtat discutii cu persoanele intalnite si au distribuit 450 de pliante cu informatii si recomandari preventive.

Pe 23 august, politistii braileni l-au depistat, in flagrant, pe un brailean de 27 de ani in timp ce conducea un autoturism neinmatriculat, pe raza municipiului.

In jurul orei 11:00, politistii din cadrul Biroului Ordine Publica au oprit, in trafic, pentru control, un autoturism, condus de un brailean, in varsta de 27 ani, pe Calea Calarasilor.

In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca autoturismul figureaza ca fiind radiat din circulatie de la data de 29.01.2018.

In cauza s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neinmatriculat.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>