Published On: joi, aug. 30th, 2018

Politistii au desfasurat actiuni pentru prevenirea faptelor ilicite

La data de 28.08.2018, politistii braileni au desfasurat actiuni pe raza municipiului.

In cursul zilei de 28.08.2018, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica si Biroului Rutier, sprijiniti de jandarmi, au actionat, pe raza municipiului, pentru  prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica si actele de comert.

Totodata, acestia au actionat si pentru constientizarea soferilor cu privire la riscurile la care se expun incalcand regulile de circulatie, in vederea salvarii de vieti si prevenirea accidentelor rutiere grave.

Pe timpul activitatilor au fost controlate mai multe societati comerciale, legitimate 43 de persoane, oprite in trafic si controlate 17 autovehicule, 5 dintre conducatorii acestora fiind testati cu aparatul etilotest.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat 10 sanctiuni contraventionale, dintre care 8 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si 2 la Legea 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>