Published On: mie, aug. 22nd, 2018

Politistii au aplicat amenzi si au intocmit un dosar penal

In cursul zilei de ieri, politistii braileni, sprijiniţi de jandarmi, au actionat, pe raza judetului, pentru  prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica si actele de comert.

Totodata, acestia au actionat si pentru constientizarea soferilor cu privire la riscurile la care se expun incalcand regulile de circulatie, in vederea salvarii de vieti si prevenirea accidentelor rutiere grave.

Pe timpul activitatilor au fost legitimate 48 de persoane si oprite in trafic si controlate peste 30 de autovehicule, 25 dintre conducatorii acestora fiind testati cu aparatul etilotest.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat 18 sanctiuni contraventionale, dintre care 16 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si au retinut un permis de conducere, si 2 la Legea 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

La data de 20 august, politistii l-au depistat, in flagrant, pe un tanar de 19 ani in timp ce conducea un autoturism, pe DE 584, fara a detine permis de conducere.

Politistii din cadrul Serviciului Rutier au oprit in trafic, pentru control, pe raza localitatii Valea Canepii, un autoturism care circula pe DE 584.

La volanul acestuia a fost identificat un tanar, in varstă de 19 ani, din comuna Ciocile.

In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca soferul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

In cauza s-a intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul fara permis de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>