Published On: joi, aug. 2nd, 2018

Politia Romana criticata de internauti

Peste 67.000 de romani au lasat comentarii negative exprimandu-si nemultumirea in mediul virtual fata de modul in care a actionat Politia Romana privind cazul soferului cu numar de inmatriculare anti-PSD.

Valul de critici la adresa politistilor pe Facebook a atins cote maxime dupa ce purtatorul de cuvant al Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei a scris, pe Facebook, ca cei care insulta institutia sa nu mai apeleze la serviciilor politistilor. Ulterior, sefii lui Ovidiu Munteanu s-au delimitat de mesajul acestuia, fiind supus unui control intern.

Cei mai multi dintre romanii care au acordat o stea si implicit scaderea ratingului pe Facebook a institutiei si activitatea Politiei Romane, s-au plans ca le-au fost blocate conturile,insa, intr-o comunicare publica, institutia a precizat ca nu a sters comentarii si nu a blocat conturi, afirmand ca “recenziile facute pe aceasta pagina sunt publice si orice utilizator de Facebook le poate raporta”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>