Published On: mar, aug. 21st, 2018

Pistolul furat de la femeia-jandarm a fost recuperat

Zvonurile asupra locatiei unde a fost gasita arma sustrasa de un huligan in timpul protestelor de la Bucuresti din 10 august, au fost controversate.

Initial se credea ca arma furata ar fi fost gasita in imediata apropiere a Muzeului Antipa.Alte zvonuri au fost cum ca ea ar fi fost gasita in apropierea Pietei Romane.

Din spusele procurorilor de la Parchetul General, pistolul furat ar fi fost gasit pe un drum ce margineste balta Petrechioaia, un drum neasfaltat din judetul Ilfov.

Arma furata ar fi fost gasita pe acel drum, langa radacina unui copac aflat pe marginea drumului.

“In urma actelor de urmarire penala continue desfasurate de catre procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, a fost recuperat pe raza judetului Ilfov, in urma cu putin timp, pistolul sustras in timpul evenimentelor violente ce au avut loc in ziua de 10 august, cu ocazia manifestatiei din Piata Victoriei, Bucuresti.” , a anuntat PICCJ.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>