Published On: vin, aug. 10th, 2018

Parfumuri de dama furate dintr-un centru comercial

In cursul zilei de ieri, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale  l-au indentificat, in urma cercetarilor efectuate, pe un brailean, in varsta de 21 de ani, banuit ca, la data de 26.07.2018, profitand de neatentia vanzatoarelor, ar fi sustras 8 parfumuri de dama, in valoare de 2.212 lei, dintr-un centru comercial din municipiu.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

Politistii actioneaza zilnic pentru prevenirea si combaterea faptelor ilicite

La data de 08 august, politistii braileni, sprijiniti de jandarmi, au actionat, pe raza judetului, pentru  prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica si actele de comert.

Totodata, acestia au actionat si pentru constientizarea soferilor cu privire la riscurile la care se expun incalcand regulile de circulatie, in vederea salvarii de vieti si prevenirea accidentelor rutiere grave.

Pe timpul activitatilor au fost verificate 8 societati comerciale, legitimate 33 de persoane si oprite in trafic si controlate 14 autovehicule, 9 dintre conducatorii acestora fiind testati cu aparatul etilotest.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat 3 sanctiuni contraventionale, dintre care 2 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si au retinut un permis de conducere, si una la Legea nr. 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>