Published On: mar, aug. 21st, 2018

Marfa confiscata de politistii braileni

In perioada 17 – 19 august, politisti din cadrul Politiei Municipiului, politiilor orasenesti si cei ai sectiilor de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, in zona pietelor, precum si a celor cu profil discoteca, club, cafe-bar etc, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 6 societati comerciale, legitimate 94 de persoane si au fost oprite in trafic si controlate peste 60 de autovehicule.

De asemenea, acestia au constatat 26 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 10.700 de lei.

Dintre amenzile aplicate 9 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 16 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si una la alt act normativ.

Ca masura complementara, politistii au retinut un permis de conducere si au ridicat, in vederea confiscarii, 236 kg de legume, in valoare totala de peste 1.000 de lei. 

La data de 16.08.2018, ora 08:45, politistii braileni l-au depistat in trafic, pe strada Grigore Alexandrescu , pe un brailean, in varsta de 49 de ani, in timp ce transporta cu un autoturism cantitatea de 236 kg de legume, fara a detine documente legale de provenienta.

Barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda, in valoare de 500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, iar marfa (172 kg de cartofi, 37 kg de morcovi si 27 kg telina), in valoare totala de 1.025 de lei, a fost confiscata si predata, pe baza de proces-verbal, unei societati de profil, in vederea valorificarii.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>