Published On: mar, aug. 21st, 2018

Marean&Gropineanu dau teapa brailenilor!

asfaltari_aiurea_infobrailaIn urma cu cateva minute, consilierul judetean PNL Marian Sirbu a publicat un colaj foto pe o retea de socializare in care arata cum banii brailenilor sunt spulberati de asocierea dezastruoasa a Brailei dintre primarul Marean si asfaltatorul Gropineanu. "In luna februarie atrageam atentia asupra calitatii “lucrarilor” efectuate pe str. Hipodrom. Astazi mi-am dat seama ca “ asa trebuiau facute”, astfel incât sa se poata efectua aceeasi lucrare inca o data, intr un interval de mai putin de un an, dar pe o suprafata cel putin dubla(pe masura “experientei” dobandite de firma care “realizeaza” aceste “opere de arta”). “Indraznesc sa cred” ca banii brailenilor sunt cheltuiti anapoda", a scris Sirbu.

Faptul ca brailenii sunt tepuiti a fost confirmat de consilierul independent Lucian Caprariu: "Indrazneste sa crezi ca am intrebat in sedinta CLM daca s-a facut receptie pt o astfel de lucrare si directorul tehnic, responsabilul, mangaiat pe crestet de primar, a zis ca da. Deci, da, baga bani- baga bani, brailene!", a raspuns acesta.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>