Published On: lun, aug. 13th, 2018

Liviulica, ai reusit sa faci de cacao si Jandarmeria

Pana vineri, romanii mai credeau ca pot fi aparati in tara asta de fostele trupe de Securitate, devenite din 1990, trupele Jandarmeriei. Ce s-a intamplat vineri arata ca ultima speranta a romanilor s-a sfarsit. Interventia prosteasca, coordonata abil de niste generali conectati direct la furtunul de cacat al lui Liviu Dragnea, a jandarmilor a transformat aceasta arma in una de mercenari platiti din bani publici.

Este evident ca dintre manifestanti s-au manifestat grupuri bine alese, care sa-i provoace pe jandarmi. Dar meseria lor este sa nu se lase provocati. Ba, dimpotriva, initiatii stiu ca Jandarmeria are mereu oameni in civil infiltrati printre manifestanti. Nu avea nevoie nici un general al Jandarmeriei de vreo informare SRI ca sa stie ce se petrece in Piata Victoriei. Ca, ulterior, au facut-o pe prostii este doar o poveste de adormit copiii.

Ura cu care loveau jandarmii in cei care "se predau" arata ca misiunea armei nu este cunoscuta in randul racanilor trimisi cu pulanele peste manifestanti. Eu cred insa ca si ura personala a multora dintre jandarmi s-a revarsat la manifestatia de vineri, cand fostele trupe de Securitate au inteles ca ar putea ramane ba fara mariri de salariu, ba fara pensii speciale. Si cine ii lasa pe ei fara toate astea?! Niste "derbedei", niste "golani"? Asa ca s-au napustit cu parul si gazele pe ei.

Multi se intreaba de ce jandarmii nu s-au purtat conform misiunii lor oficiale, ci au devenit o gloata de haidamaci pusi pe harta. Pentru ca multi nu au nimic in cap, pentru ca multi au fost alesi doar pentru ca arata ca niste huidume fara creier numai bune sa sara la bataie, pentru ca multi au ales aceasta meserie doar pentru ca este bine platita, pentru ca multi nu-si pot varsa frustrarea decat calcand in picioare semeni de-ai lor!

Toate acestea poate ca nu s-ar fi intamplat daca un fost ospatar care se incalta cu sosete albe flausate la sandale nu ar fi ajuns mult prea sus, asa cum s-a intamplat si cu Bunea Stancu, ajuns sef peste un judet imbrcat in costum si incaltaminte sport cu beculete.

Asa ca, ba Liviulica, ai reusit sa faci de cacao si ultima speranta a romanilor de a fi aparati de o arma in aparenta corecta si cinstita! Asa cum ati invatat voi de la mentorul vostru intr-ale violentei, Ion Iliescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>