Published On: mie, aug. 1st, 2018

La pescuit fara autorizatie

Azi-noapte, in jurul orei 24:00, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Braila i-au depistat pe raza comunei Chiscani, pe doi localnici, ambii  in varsta de 29 de ani, avand asupra lor o plasa de pescuit, confectionata din material textil, fara a detine autorizatie in acest sens.

In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit ca, in ziua de 31 iulie, acestia ar fi folosit plasa respectiva, pe fluviul Dunarea, pentru a prinde peste, fara a avea autorizatie de pescuit.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cerecetarile pentru producerea, importul, comercializarea, detinerea sau folosirea la pescuit de catre persoane neautorizate a navoadelor, voloacelor, prostovoalelor, varselor, vintilelor, precum si a altor tipuri de unelte de pescuit comercial, infractiune prevazuta de O.U.G. 23/2008 privind pescuitul si acvacultura.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>