Published On: joi, aug. 9th, 2018

Judecatorul care n-a vrut sa-l condamne pe Dan Voiculescu a decedat

Fostul judecator Stan Mustata, aflat in inchisoare pentru luare de mita, a murit, miercuri, la Spitalul ‘Carol Davila’, in urma unui infarct miocardic, a declarat avocata acestuia Lorette Luca.

Sistemul a reusit pedeapsa suprema pentru judecatorul care nu a vrut sa-l condamne pe Dan Voiculescu fara probe.

“Cineva l-a transferat de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Giurgiu la doua noaptea. I s-a facut rau, a facut blocaj renal, I s-a aplicat catetere la maini si la spital, a fost plimbat la trei spitale. A facut dializa, a facut infarct si a murit. Asta e justitia in Romania. Avea tumori cancerigene in zona abdominala. Nimeni nu a vrut sa dea crezare, iar acum se vede ca era foarte bolnav. Cauza mortii e infarct miocardic in timp ce se incerca o dializa. Inima lui nu a mai rezistat. Sunt trei ani de cand era incarcerat.”, a declarat avocata judecatorului la Antena 3.

Fostul magistrat a fost arestat chiar in ziua in care trebuia sa intre in sedinta pentru un termen in dosarul ICA.

El a fost condamnat la 8 ani si 6 luni din cauza faptului ca cerea bani pentru a da sentinte favorabile.

Lorette Luca,  a precizat ca va face plangere penala impotriva conducerii Penitenciarului Jilava si sesizare la Ministerul Justitiei cu privire la situatia din penitenciare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>