Published On: joi, aug. 23rd, 2018

Infractori de mici, trei tineri arestati pentru talharie

Trei tineri, cu varste cuprinse intre 15 si 27 de ani, din localitatea Dudesti, au fost retinuti, in cursul zilei de ieri, pentru comiterea infractiunii de talharie calificata.

La data de 18 august, la ora 20:30, cei trei tineri ar fi patruns, fara drept, in curtea locuintei unui barbat, in varsta de 34 de ani, din comuna Dudesti, ar fi distrus un geam si, ulterior, ar fi patruns in interiorul imobilului de unde, prin intrebuintarea de violente si amenintari, i-ar fi sutras suma de 1.900 de lei.

 In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie calificata si distrugere.

In dimineata zilei de 21.08.2018, politistii au efectuat o perchezitie la domiciliul acestora, ocazie cu care au fost gasite obiectele contondente pe care le-ar fi folosit la comiterea infractiunii si suma de 672 de lei.

Cei trei banuiti au fost depistati si condusi la sediul Politiei, fiind retinuti pe baza de ordonanta pentru 24 de ore.

Acestia au fost incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Braila, urmand ca in cursul acestei zile sa fie prezentati instantei, cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>