Published On: lun, aug. 13th, 2018

In perioada 14 – 19 august 2018 se desfasoara a doua editie a Academiei de vara a bibliotecarilor ciclisti #cicloBiblio2018

 Timp de sase zile, bibliotecari si prieteni ai bibliotecilor vor pedala impreuna, roata la roata, de la Constanta la Galati. Traseul pitoresc masoara 350 de km si dezvaluie participantilor cultura si traditia romaneasca din zona Dobrogei.

Din Braila participa la aceasta activitate patru persoane – Corina Ciuraru si Cerasela Georgescu – bibliotecari la Biblioteca Judeteana "Panait Istrati" Braila, Alois Ciuraru si Dionisie Mocanu. Grupul va ajunge la Braila, duminica, 19 august 2018 si va vizita biblioteca.

Toti cei interesati de acest eveniment sunt invitati sa ii insoteasca pe participanti, pe biciclete, pana la destinatia finala, Galati.

Anul acesta vor pedala 23 de participanti din patru tari: Romania, Croatia, Letonia si Ungaria.

Academia de vara a bibliotecarilor ciclisti #cicloBiblio2018 se adreseaza tuturor celor care iubesc bibliotecile, cartile si nu se sfiesc sa pedaleze 350 de km. Pe durata turului participantii vor fi cazati la camine scolare, costurile de cazare si masa urmand sa fie suportate de catre participanti prin taxa de participare. Evenimentul este initiat si organizat de un grup de bibliotecari din Romania, cu sprijinul Asociatiei Nationale a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania, Asociatiei Bibliotecarilor din Romania si al Fundatiei "Progress".

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>