Published On: lun, aug. 6th, 2018

Imagini de cosmar in comuna Viziru/ Sute de porci macelariti

Astazi, in comuna Viziru, au fost surprinse imagini devastatoare in care sute de porci sunt omorati si aruncati in cupa unui buldozer si carati cu tractoarele cine stie unde.

Actiunile de a stopa pesta porcina a specialistilor, din gospodariile oamenilor, pare parca desprinse dintr-un film horror.

"Le spun tuturor cetatenilor din Romania ca suntem in stare sa producem urgent pentru a inlocui pierderile acestea dupa ce trece acest foc si reusim sa dezinfectam zona si sa o punem sub control. O putem face cu munca, cu atentie, cu multa grija si fara aceasta incrancenare intre noi, cu mult calm si cu foarte multa daruire. Eu fac exact tot ce trebuie din punct de vedere al atributiilor pe care le am si le spun oamenilor liniste, ordine, sa curatam zona respectiva si refacem imediat efectivele de porcine la fiecare gospodarie in parte. Nu putem sa-i lasam pe romani fara porci si nici nu-i vom lasa, iar in aceasta perioada ii despagubim", a sustinut, Petre Daea, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV.

Conform spuselor ministrului Agriculturii, “O putem face cu munca, cu atentie, cu multa grija, cu mult calm si cu foarte multa daruire”, se pare ca aceste actiuni, derulate in ultimul timp, nu coincid ce ceea ce afirma ministrul Agriculturii.

Din poze, reiese faptul ca niciunul dintre specialistii responsabili cu anihilarea pestei porcine, nu actioneaza conform spuselor ministrului.

In Romania, a spune din gura este foarte simplu, cand ne concentram pe fapte, intotdeauna va iesi o bataie de joc, ca si in cazul de fata.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>