Published On: vin, aug. 24th, 2018

Galerie Foto: Braila anului 2018/ Un esec total

Aceste poze reflecta cat se poate de tare straduinta si indarjirea luptei pe care o dau alesii nostri pentru un climat si un oras cat mai modern si mai stralucitor cetatenilor lui.

Probabil va intrebati daca aceste imagini sunt dintr-un sat,de pe o ulita uitata de Dumnezeu..ei bine, nu este deloc  asa, aceste drumuri sunt in Braila, in cartierul Brailita, strazile Valea Calugareasca si Timis, si Dumnezeu mai stie cate mai sunt exact la fel peste tot in Braila in anul 2018.

Pe aceste strazi desprinse parca de pe un camp de lupta(acele cratere si acele valuri din cauza grenadelor) dinaintea regelui Mihai, nu as recomanda nimanui sa intre cu masina aici, poate nici cu caruta, insa locuitorii din zona sunt obligati zilnic sa faca acest lucru, neavand incotro.

E strigator la cer. E inadmisibil ca in zilele noastre, ca intr-un asa oras, sa circulam pe asa drumuri.

Locuitorii din zona s-au saturat sa se lupte cu morile de vant, acestia spun ca au sesizat de foarte multe ori aceasta problema majora Primariei, insa in schimb au primit doar promisiuni desarte doar ca sa le inchida gura. Nu poti inchide gura la o asa situatie.

Si mai rau decat atat, caci asta nu e tot, din spusele cetatenilor, aceste strazi apar in listele Primariei ca fiind asfaltate.

Ele au fost intr-un proiect de asfaltare inca de acum cativa ani de zile, proces ce trebuia sa aiba loc pe timpul "domniei" lui Cibu.

Unde sunt banii pentru reabilitarea acelor strazi inca de pe atunci si de ce si-n ziua de azi aceste strazi sunt inca "mizerabile"…doar putem presupune!!!

Sa ne intoarcem mai spre "centrul" orasului, uitati cum arata o strada circulata intens de ambulantele orasului si nu numai, este vorba despre strada Mihai Bravu, cea care duce direct la intrarea spitalului de Psihiatrie SF. Pantelimon.

Ambulantele trec zilnic pe aici cu urgentele de care au parte fiind nevoite sa faca slalom printre acele "gauri", caci nu le mai putem spune gropi, adancimea lor fiind foarte mare.

Domnilor, sa va fie rusine, sa va fie rusine pentru posturile ce le ocupati si pentru diletantismul de care dati dovada lasand orasul acesta ca dupa un raid aerian.

„Sunt cateva capete de strada de 20 – 30 m pe care a trebuit sa le vizualizam si sa le trecem corespunzator pe harta, fiind diferentele acelea unde nu s-au imbinat proiectele pentru asfaltarea drumurilor pe fonduri europene si ne-au mai ramas cativa metri lungime fara asfalt. Avem strada Valea Calugareasca, de exemplu. Trei sferturi din strada este asfaltata, un sfert de strada este neasfaltata. Pentru a putea asfalta portiunile ramase neasfaltate din vechile proiecte va trebui sa alocam bani de la bugetul local sau national. Avem in vedere astfel de investitii, incepand cu anul urmator”, declara Marian Dragomir,  undeva prin 2016.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>