Published On: mie, aug. 1st, 2018

Gafa uriasa a ministrului Apararii dupa ce a afirmat ca avem rachete “balistice”

Mihai Fifor, ministrul Apararii, a afirmat ca avem rachete “balistice” la Deveselu. Acesta sustine ca declaratia referitoare la existenta rachetelor balistice la baza de la Deveselu a fost interpretata gresit, precizand ca nu a spus ca la baza militara exista asemenea rachete.

“Prostia guvernului Dancila devine deja periculoasa, risca sa ne bage in razboi. Demisia! ministrul Apararii afirma, gresit, ca detinem rachete balistice, adica ofensive, nu interceptoare, adica defensive, la Deveselu, o declaratie suficienta de iresponsabila. Mihai Fifor trebuie sa demisioneze urgent! Ii cer demisia!” a declarat Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL, pe retelele de socializare.

Declaratia tulburatoare vine la doar o saptamana dupa ce ministrul Agriculturii Petre Daea, a facut un paralelism uimitor, comparand sacrificarea sanitara a porcilor bolnavi de pesta cu Holocaustul, cel mai mare genocid din istorie.

La fel si sefa guvernului ignorantilor Viorica Dancila dupa esecul rasunator al turneului balcanic, imbibat de gafe diplomatice inacceptabile.

“Unde ne duce acest Guvern? Direct in razboi?”, afirma Dan Barna, presedintele USR.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>