Published On: lun, aug. 27th, 2018

FCSB urca pe primul loc in clasament dupa victoria cu Viitorul

Derby-ul de aseara dintre FCSB si Viitorul Constanta a pozitionat echipa rosi-albastrilor pe primul loc in clasamentul ligii I.

Echipa lui Gheorghe Hagi a inceput cu stangul partida de acasa cu FCSB din etapa a sasea a ligii I Betano.

Jucatorii Viitorului au ramas in 10 oameni dupa ce in minutul 5 al intalnirii, V. Ghita a primit cartonasul rosu direct.

Elevii lui Hagi au mai primit o “lovitura” in minutul 33, cand portarul V. Cojocaru s-a accidentat la glezna si a fost inlocuit cu Buzbuchi.

FCSB a profitat de aceste ghinioane a constantenilor si in minutul 45, F. Coman, deschidea scorul pentru echipa lui Nicolae Dica.

Acesta avea sa fie si scorul primei reprize.

Dupa pauza, FCSB a reusit sa se desprinda pe tabela ducand scorul la 2-0, printr-un gol marcat de D. Man.

Ca si cum ar fi fost seara portarilor, in minutul 64, si portarul FCSB-ului este schimbat de Andrei Vlad. Balgradean a acuzat probleme musculare si n-a mai putut continua.

Vina a aprins sperantele constantenilor, dupa ce in minutul 71, a redus din diferenta, ducand scorul la 2-1, si toata lumea credea ca se poate chiar si in 10 oameni.

Minutele 82 si 89 au fost fatidice constantenilor, spulberandu-le orice sansa de-a mai crede macar intr-un egal, cand D. Benzar (82), respectiv R. Rusescu (89), au marcat in poarta Viitorului, facand ca FCSB sa castige partida de la Ovidiu cu un neverosimil 4-1, devenind astfel liderul campionatului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>