Published On: mie, aug. 22nd, 2018

Dupa ce a acrosat un motociclist a parasit locul accidentului

La data de 20.08.2018, un motociclist, in varsta de 22 de ani, a fost acrosat de un autoturism.

Pe 20 august, ora 13:25, un tanar, in varsta de 22 de ani, din Braila, in timp ce se deplasa cu motocicleta pe strada 1 Decembrie 1918, pe banda a doua de mers, dinspre strada Plevnei catre strada Stefan cel Mare, a fost acrosat de un autoturism, condus de un brailean, in varsta de 50 de ani, care nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers, de pe prima pe cea de-a doua banda.

In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a motociclistului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, fara a ramane internat.

Dupa producerea accidentului, conducatorul auto a parasit locul evenimentului fara incuviintarea organelor de politie, fiind identificat ulterior de catre politisti.

Ambii participanti la trafic au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar in cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>