Published On: mie, aug. 8th, 2018

Doua minore cautate de politistii braileni

La data de 06 august, o braileanca de 47 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Braila si a sesizat disparitia, din cursul aceleiasi zile, a surorilor sale, Gavriliuc Elena Mirela si Gavriliuc Ana Maria Valentina, cu varste de 16, respectiv 17 ani, care au plecat in mod voluntar de la domiciliu.

Fiind contactate telefonic de catre sora lor, acestea au refuzat sa revina la domiciliu si si-au inchis telefonul.

Semnalmente Gavriliuc Elena Mirela: inaltime 172 cm, greutate 70 de kg, constitutie atletica, parul blond, drept, lung peste nivelul umerilor, ochii albastri si are o pata rosiatica pe antebratul drept.

Semnalmente Gavriliuc Ana Maria Valentina: inaltime 165 cm, greutate 60 de kg, constitutie atletica, parul saten, drept, lung peste nivelul umerilor, ochii caprui, fara semne particulare.

Imbracaminte si incaltaminte: nu se cunoaste.

Gavriliuc Ana Maria Valentina

Pentru cele doua minore s-a solicitat urmarirea la nivel national.

Persoanele care pot oferi informatii despre locul in care acestea se afla sunt rugate sa apeleze numarul de urgenta gratuit 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

GAVRILIUC ANA-MARIA-VALENTINA

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>