Published On: lun, aug. 27th, 2018

Dosar penal pentru doua brailence/ Barbat urmarit national, incarcerat

La data de 24 august, politistii l-au depistat, pe un barbat de 40 ani ce era urmarit la nivel national.

In ziua de 24 august, ora 13.45, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale l-au depistat pe raza municipiului, pe un barbat in varsta de 40 de ani, din judetul Ilfov, ce era urmarit la nivel national.

Pe numele acestuia, Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti a emis la data de 09.03.2018, un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de 1 an pentru savarsirea de infractiuni la regimul rutier.

Barbatul a fost incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.

Tot in ziua de 24.08.2018, doua brailence au sustras mai multe bunuri dintr-o societate comerciala.

La data de 24 august, politistii au fost sesizati de catre un tanar, in varsta de 23 de ani, din Braila, despre faptul ca a surprins doua brailence, in varsta de 23 si 33 de ani, care sustrasesera  mai multe bunuri dintr-o societate comerciala de pe raza municipiului.

Prejudiciul a fost recuperat in totalitate de politisti, iar in cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>