Published On: mie, aug. 29th, 2018

Doi braileni n-au rezistat tentatiei de a fura

La data de 27 august, doi braileni au sustras bunuri din societati comerciale de pe raza municipiului.

Tot ieri, politistii au fost sesizati de catre un barbat despre faptul ca a surprins un tanar, in varsta de 24 de ani, din comuna Ciresu, care a sustras bunuri dintr-o societate comerciala de pe raza municipiului.

Prejudiciul a fost recuperat in totalitate de politisti, iar in cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

La data de 27 august, ora 13:00, politistii au fost sesizati de catre o femeie, cu privire la faptul ca un brailean, in varsta de 23 de ani, a sustras o suma de bani din casa de marcat a unei societati de pe raza municipiului.

In urma efectuarii controlului corporal, politistii au recuperat in totalitate prejudiciul produs, fiind intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt.

Totodata, au gasit si cinci doze de  resturi vegetale de culoare verzuie ambalate in bucati de hartie, tanarul fiind condus la sediul politiei.

Cercetarile vor fi continuate de catre politistii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Braila, conform competentelor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>