Published On: mar, aug. 28th, 2018

DISPARUTI/ Doi braileni sunt cautati de politie

La data de 25 si 26 august, politistii au fost sesizati de disparitia de la domiciliu a doua persoane.

In ziua de 25 august, un barbat de 46 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Braila si a sesizat disparitia, de la data de 13.08.2018 a sotiei sale, Negrea Lenuta, in varsta de 41 de ani, care a plecat in mod voluntar de la domiciliu, si nu a mai revenit.

Semnalmente: inaltime 165 de cm, constitutie grasa, aproximativ 70 de kg, ochii verzi, parul blond, lung pana la solduri, ten deschis.

Imbracaminte si incaltaminte: nu se cunoaste.

Pentru Negrea Lenuta s-a solicitat urmarirea la nivel national.

Ieri, la ora 08:00, un brailean, in varsta de 43 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Braila si a sesizat disparitia, de la data de 24.08.2018, a nepotului sau, Bran Traienel Bogdan, in varsta de 11 ani, care a plecat in mod voluntar de la domiciliu, si nu a mai revenit.

Semnalmente: inaltime 145 de cm, constitutie atletica, aproximativ 35 de kg, ochii albastri, parul blond, tuns scurt, prezinta in partea de sus a gurii o cicatrice.

Imbracaminte si incaltaminte: nu se cunoaste.

Pentru Bran Traienel Bogdan s-a solicitat urmarirea la nivel national.

Persoanele care pot oferi informatii despre locul in care cele doua persoane se afla sunt rugate sa apeleze numarul de urgenta gratuit 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>