Published On: mie, aug. 1st, 2018

De ce va platim noi?! Politia Romana raporteaza conturile de Facebook dupa review-urile negative

Ca si cum alta treaba nu ar avea, Politia Romana raporteaza, de ore in sir, utilizatorii romani de Facebook din partea carora a primit recenzii negative, transmite DigiFM. Sute de romani se plang ca ca evaluarile negative postat pe pagina Politiei Romane le-au fost sterse, ba chiar ca nu li se mai permite sa isi exprime din nou parerea despre calitatea serviciilor insitutiei. Nota generala a paginii Politiei Romane este sub 2 (din 5), dar evaluatorii paginii care au indraznit sa-si manifeste indoiala asupra acestei insitutii s-au pomenit nu doar cu postarile sterse, dar si cu conturile de Facebook blocate temporar. Mai mult, in unele cazuri Facebook le-a recomandat schimbarea parolei, semn ca a fostfacuta aprecierea ca le-au fost sparte conturile si folosite in operatiuni suspecte.

O astfel de situatie este explicata de faptul ca fie Politia Romana sau o agentie cu care aceasta lucreaza transmite continuu catre Facebook mesajul ca exista un atac concertat la adresa paginii institutiei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>