Published On: lun, aug. 20th, 2018

Carmen Dan vorbeste despre ‘entitati’ care au provocat acte de violenta

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca dupa actele de violenta de la protestul din 10 august a solicitat date noi serviciilor de informatii privind “persoanele sau entitatile care au provocat acte de violenta”.

“Raportul este clasificat drept secret de serviciu, iar clasificarea vizeza datele cerute de MAI celorlalte institutii din domeniul securitatii nationale. In pregatirea misiunii, MAI a solicitat serviciilor de informatii partenere date privind posibilele riscuri generate de acest protest. Fluxul de informatii a vizat informatii generale, nu de natura a surprinde aspecte grave. In completarea activitatii, dupa protest, am solicitat acelorasi institutii date, informatii noi sau evaluari privind persoanele, grupurile de persoane sau entitatile care au generat acte de violenta”, a precizat Carmen Dan.  

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>