Published On: mar, aug. 14th, 2018

Barbatul care a furat arma jandarmeritei agresate a fost capturat

Dupa incidentele de vineri seara care-au avut loc in Piata Victoriei, a circulat pe internet o poza cu presupusul agresor al femeii jandarm si cu lupta sa dusa pentru a pune mana pe arma din dotare a jandarmeritei.

Printr-un comunicat al Politiei Capitalei, s-a anuntat prinderea acestuia, dar nu s-a recuperat si arma sustrasa.

Anuntul politiei vine la cateva zile dupa ce, pe internet a circulat o poza a barbatului in speranta obtinerii ajutorului de la populatie.

Se pare ca metoda crowdsourcing a dat roade tinand cont de anuntul Politiei Capitalei iar barbatul in varsta de 32 de ani a fost dus la audieri la scurt timp dupa emiterea unei ordonante de retinere.

In urma actiunii Politiei Municipiului Bucuresti, barbatul bucurestean este acuzat de nerespectarea regimului armelor si munitiilor, in forma sustragerii unei arme, pe langa tulburarea ordinii si linistii publice.

In Romania, furtul unei arme incarcate de la fortele de ordine este un gest pedepsit aspru de legislatia in vigoare.

Cat despre starea femeii jandarm care a fost lovita de huligani in repetate randuri, se pare ca Jandarmeria a mintit privind starea ei de sanatate, dupa ce purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane, Marius Militaru, spunea ca cel mai greu lucru pe care l-au avut jandarmii de facut a fost sa ii anunte pe parintii jandarmeritei de 23 de ani ca aceasta risca sa ramana paralizata, fiind suspecta de fractura de coloana.

Informatiile purtatorului de cuvant al Jandarmeriei se dovedesc  a fi false, dupa cum au demonstrat unii jurnalisti care au publicat biletul de internare al jandarmeritei.

Potrivit fisei, femeia-jandarm mai avea un traumatism de coloana cervicala-deci nu o fractura, ea mai avea si o contuzie toracica abdominala. Tanara, a ajuns la spital la 23.50 si a fost considerata urgenta, nu pacient critic.

Incepand de astazi, Jandarmeria Romana a ramas fara sef, asta dupa ce mandatul de interimar al lui Sebastian Cucos a expirat.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>