Published On: mie, aug. 8th, 2018

Barbat inarmat cu un topor iesit in strada pentru a “rezolva” un politist

Un barbat in varsta de 37 de ani din Ploiesti, a iesit pe strada inarmat cu un cutit si un topor cu intentia clara de a omori un politist de la sectia 2 Politia Ploiesti care il amendase cu cateva luni in urma.

Barbatul a fost retinut pentru ultraj, dupa ce a fost audiat toata noaptea de 7 spre 8 august. Acesta a fost dus in arestul  Politiei de la Dambovita.

Barbatul se numeste Catalin Mircea Grigore si este din Ploiesti. In ultimile trei zile se pare ca barbatul a sunat in repetate randuri la Sectia 2, intreband cand este politistul de serviciu.

Mai mult decat atat, insetat de razbunare, barbatul l-a urmarit prin oras cu scopul de a-l ataca, inarmandu-se cu un cutit si un topor.

Echipaje de Politie si Jandarmerie s-au mobilizat la fata locului, dar barbatul s-a baricadat pe scara blocului, apoi s-a pozitionat in usa apartamentului, injurand si amenintand cu toporul politistii si jandarmii care incercau sa-l linisteasca.

Dupa cateva minute de negocieri, timp in care barbatul indemna jandarmii sa traga cu armamentul din dotare, s-a reusit imobilizarea lui fiind dus la audieri.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>