Published On: joi, aug. 2nd, 2018

Atentie la semafoarele situate in dreptul zonelor de reabilitare

Politistii braileni continua sa actioneze pentru combaterea si sanctionarea incalcarii normelor rutiere de catre soferii care tranziteaza DN 2B, in zona podului situat in apropierea intersectiei cu Soseaua Buzaului, in special pentru depasirea coloanei oprite la semafor si nerespectarea culorii rosii a acestuia. 

In data de 01.08.2018, in intervalul orar 10:00-12:00, politisti din cadrul Serviciului Rutier si Biroului  Ordine Publica au organizat si desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea nerespectarii normelor legale privind depasirea si nerespectarea culorii rosii a semaforului din zona podului aflat in reabilitare de pe DN 2B, situat in apropierea intersectiei cu Soseaua Buzaului.

Cu aceasta ocazie politistii au constatat 32 de contravenţti, aplicand sanctiuni in valoare totala de 14.500 de lei, dintre care 18 pentru nerespectarea culorii rosii a semaforului si 14 pentru depasirea coloanei oprite la semafor.

Ca masura complementara, politistii au retinut in vederea suspendarii permisele de conducere a 20 de conducatori auto.

Politistii vor continua să actioneze in zona! Acestia atrag atentia tuturor conducatorilor auto cu privire la importanta respectarii normelor rutiere, in vederea evitarii unor accidente care ar putea fi tragice!

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>