Published On: lun, aug. 20th, 2018

Anunt public

STAN DANIELA titulara a proiectului pentru Construire service auto, propus a fi amplasat in judetul Braila,municipiul Braila, Tarla 18, parcela 184/2 lot 1/1/2 anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Braila in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul mentionat: Nu se supune evaluarii impactului asupra mediului si nu se supune evaluarii adecvate.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Braila-mun Braila, Bdul Independentei nr 16 bl B5 in zilele lucratoare intre orele 9.00-13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.anpm.ro/web/apm-braila/drafturi-acte-reglementare.

Publicul interesat  poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciiei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt.

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>