Published On: mie, aug. 1st, 2018

Am parcat ca un bou/ Parcare de “examen” a politistilor braileni

Ieri, in jurul orei 14.50, ne-au fost trimise pe adresa redactiei doua poze facute de un cetatean brailean, nemultumit de parcarea ”regulamentara” pe trotuar facuta de un echipaj de politie brailean.

Dupa cum se vede si in poze, se pare ca agentul de politie care conducea autoturismul, epuizat probabil de caldura din zilele noastre si nemaiavand rabdare sa caute un loc de parcare, a urcat masina de serviciu pe trotuarul strazii, la umbra, sub un pom.

“Am fost nemultumit de faptul ca au ocupat trotuarul pietonal si a trebuit sa ocolesc masina politiei.

Nu stiu daca erau in misiune sau nu,nu era nimeni in masina. Nu mi s-a parut corect faptul ca a parcat ca “un bou”, chiar daca era masina politiei.

Si eu sunt sofer, si daca executam o parcare ca aceasta, aveam 3 amenzi date in decurs de o ora si doua masini de politie pe langa mine. Ar trebui sa respectam legile, indiferent ce uniforma porti”, ne- a declarat braileanul care-a

imortalizat momentul.

.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>