Published On: mar, aug. 28th, 2018

Actiuni de prevenire a politistilor braileni

La data de 26 august, politistii braileni au desfasurat actiuni pe raza municipiului.

In cursul zilei de ieri, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica, Biroului Rutier, sprijiniti de jandarmi, au actionat, pe raza municipiului, pentru  prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica si actele de comert.

Totodata, acestia au actionat si pentru constientizarea soferilor cu privire la riscurile la care se expun incalcand regulile de circulatie, in vederea salvarii de vieti si prevenirea accidentelor rutiere grave. Pe timpul activitatilor au fost legitimate 82 de persoane si oprite in trafic si controlate 66 de autovehicule, 49 dintre conducatorii acestora fiind testati cu aparatul etilotest.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat 26 de sanctiuni contraventionale, dintre care 22 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si au retinut un permis de conducere si un  certificat de inmatriculare, 3 la Legea 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si una la un alt act normativ.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>