Published On: lun, aug. 6th, 2018

Acte de violenta in fata politistilor la Chiscani

La data de 04.08.2018, ora 03:45, un barbat, in varsta de 35 de ani, din comuna Gropeni, a solicitat interventia organelor de politie pe raza localitatii Chiscani, sesizand faptul ca un tanar de 23 de ani, din Chiscani, i-a distrus geamurile de la autoturismul personal.

La fata locului s-a deplasat o patrula din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Braila, formata din 3 politisti, ocazie cu care s-a constatat ca cele sesizate se confirma.

A fost identificat tanarul de 23 de ani, care, la vederea politistilor, a inceput sa-i ameninte pe acestia cu moartea si acte de violenta, incercand totodata sa-l loveasca cu un obiect ascutit pe unul dintre politisti.

Ceilalti doi politisti au procedat la imobilizarea si incatusarea acestuia, iar in timpul procedurii, localnicul l-a lovit cu o piatra in zona capului pe unul dintre cei doi politisti, i-a rupt camasa si i-a provocat escoriatii la nivelul membrelor.

In urma incatusarii, tanarul a fost transportat la spitalul de psihiatrie, unde a ramas internat.

Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>