Published On: mie, aug. 22nd, 2018

Accident rutier la iesire din localitatea Spiru-Haret

La data de 20 august, ora 13:50, o femeie, in varsta de 50 de ani, din municipiul Bacau, in timp ce se deplasa cu autoturismul pe DJ 212, la iesire din localitatea Spiru-Haret, catre Viziru, fiind intr-o coloana de masini, a franat, intrucat masinile din fata sa au inceput si ele sa franeze, moment in care a fost lovita din spate de un autoturism, condus de o femeie de 35 ani, din municipiul Galati, care nu a pastrat o distanta corespunzatoare intre vehicule.

In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a unei pasagere de 21 de ani, din primul vehicul, care a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, fara a ramane internata.

Ambele conducatoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar in cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>