Published On: joi, aug. 9th, 2018

Accident pe Calea Calarasilor

La data de 07.08.2018, un brailean, in varsta de 22 de ani, in timp ce conducea autoturismul pe strada Chisinaului, dinspre strada Nicolae Iorga, la intersectia cu Calea Calarasilor, nu a respectat semnificatia indicatorului Oprire! si a patruns in intersectie, moment in care a fost lovit de un autoturism, condus de un barbat, din judetul Tulcea, care se deplasa pe Calea  Calarasilor, din directia strazii Milcov catre Aleea Mecanizatorilor.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a trei pasageri, dintre care o tanara de 22 de ani si doi minori, cu varste de 2 ani, respectiv doua luni, care au fost transportati la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, fara a ramane internati.

Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar in cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>