Published On: mie, aug. 22nd, 2018

„100 DE ZILE DE MESAJE PREVENTIVE”, LA FINAL

Ziua de 21 august 2018, a reprezentat ultima dintre cele 100 de zile pe parcursul carora Inspectoratul de Politie Judetean Braila a transmis cetatenilor judetului Braila informatii si recomandari preventive din sfera de preocupare a institutiilor de aplicare a legii.

Prin derularea Campaniei media informativ-preventiva „100 de zile de mesaje preventive”, politistii s-au alaturat manifestarilor prilejuite de Anul Centenarului Marii Uniri.

Pe perioada derularii campaniei, mesajele au fost transmise populatiei, prin grija partenerilor media din judetul Braila, acestea fiind preluate de site-uri de socializare si de presa si la nivel national, astfel incat sfaturile si recomandarile politistilor au ajuns la brailenii din toate colturile tarii. 

Sfaturile si informatiile oferite de politistii braileni cetatenilor au vizat domenii variate de criminalitate, de la prevenirea victimizarii minorilor si a delincventei juvenile, a infractiunilor de furt, talharie, lovire sau violenta in familie, pana la infractionalitatea informatica, traficul si consumul de droguri, traficul de persoane sau actele si faptele de coruptie. 

In cele 15 saptamani de campanie preventiva, aparitiile mesajelor transmise au totalizat peste 1.700 de aparitii in publicatii online sau pe pagini de socializare.

Politistii din cadrul compartimentului de Prevenire a Criminalitatii au gandit aceasta campanie in triada politie – mass-media  – comunitate, oferind fiecarui actor implicat o importanta deosebita.

Timp de 100 de zile politistii au fost mai aproape de comunitatea braileana, promovand in spatiul virtual informatiile si recomandarile din sfera lor de activitate.

Speram ca scurtele noastre comunicari zilnice sa fi venit in sprijinul unui copil, unui parinte, unui batran sau altor categorii de cetateni. Dorim sa multumim pe aceasta cale tuturor celor care ne-au auzit mesajul si l-au transmis celor care au nevoie de el!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>