Published On: mar, iul. 17th, 2018

Zi cu emotii pentru profesori in urma afisarii rezultatelor examenului de titularizare

Marti, la sediile inspectoratelor scolare si pe site-ul titularizare.edu.ro, au fost afisate rezultatele examenului de titularizare.

Peste 31.000  de candidati inscrisi la concursul national de ocupare a posturilor didactice vacante in invatamantul preuniversitar au aflat rezultatele marti, de asemenea, tot marti se depun contestatiile la sediile inspectoratelor scolare judetene, pana la ora 21.00, dar pot fi depuse si in ziua de miercuri, pana la ora 15.00.

Rezultatele finale vor fi facute publice pe data de 24 iulie.

Candidatii au sustinut, saptamana trecuta, proba scrisa din cadrul concursului national de ocupare a posturilor didactice vacante in invatamantul preuniversitar.

La nivel national sunt dispuse peste 4.500 de posturi pentru angajare pe perioada nedeterminata. Dintre acestea, 3.354 de posturi didactice/catedre vacante sunt in mediul urban si 1.148 in mediul rural.

Pentru angajarea pe perioada nedeterminata (titularizare), concurentii trebuie sa obtina minimum nota 7 atat la proba scrisa, cat si pentru proba practica/inspectia speciala la clasa in profilul postului.

Pentru angajarea pe perioada determinata (suplinire), concurentii trebuie sa obtina minimum nota 5 atat la proba scrisa cat si la proba practica/inspectia speciala in profilul postului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>