Published On: Dum, iul. 29th, 2018

VIDEO / Batrana jefuita in plina zi de doi tigani / Politia doarme!

Criminalitatea atinge cote alarmante, pe fondul unei prost management al institutiilor statului care trebuie sa se ocupe de acest fenomen, lucru care reiese si din documentele prezentate uneori alesilor locali, un fel de copy-paste al unor dari de seama din anii trecuti. Chiar daca au existat voci care sa arate ca suntem din ce in ce mai in pericol pe strazi, atat PSD, partidul aflat la putere, cat si sefi de institutii direct implicate s-au facut ca ploua! Altele sunt grijile conducerii PSD si ale Politiei!

Astazi la pranz, intr-o zona centrala, o batranica garbovita, care avea o sacaso din plastic tinuta cu greu in mana a fost jefuita de doi tigani. Filmarea ii surprinde pe cei doi cu o urmaresc pe batrana, prin urmare isi premediteaza fapta, si apoi, in timpul ce unul tine de "sase", celalat se repede si ii smulge sacosa batranei. Socata, aceasta priveste lung in urma hotilor, incapabila sa se apere!

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>