Published On: lun, iul. 30th, 2018

Un permis retinut si mai multe persoane verificate

Politistii braileni actioneaza, in fiecare weekend, in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

In perioada 27 – 29 iulie, politisti din cadrul Politiei Municipiului, politiilor orasenesti si cei ai sectiilor de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, in zona pietelor, precum si a celor cu profil discoteca, club, cafe-bar s.a., pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 45 de societati comerciale, legitimate peste 280 de persoane, dintre care 5 au fost controlate corporal sumar, oprite in trafic si controlate 226 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 79 de soferi.

De asemenea, acestia au constatat 57 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de aproape 18.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate 19 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 36 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si 2 la alte acte normative.

Ca masura complementara, politistii au retinut un permis de conducere, trei certificate de inmatriculare si au ridicat in vederea confiscarii 28 kg de carne de porc, in valoare de 540 de lei, pentru care nu existau documente de provenienta. 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>