Published On: sâm, iul. 28th, 2018

Un motociclist dereglat ameninta soferii in trafic / “Braila, fu..t-i Braila ma-tii! Moldova!”

VIDEO / Isi spune "Nutz Driver". Este un motociclist dezaxat, a carui principala preocupare este sa sicaneze si sa injure soferii in trafic. Ultima lui victima este un sofer din Braila, care a fost agresat de dementul pe doua roti pentru ca a incercat sa-l depaseasca, in conditiile in care "donatorul de organe" – nume dat in general motociclistilor de acest tip – isi trasese sosea proprie si se facea ca-l nu-l vede in oglinda retrovizoare pe cel care venea din spate.

Infobraila se afla in posesia filmului care arata ca motociclistul il injura pe sofer, mai ales ca acesta este din Braila, deci "moldovean", deci numai bun de injurat de un dement pe doua roti, in fapt un filmagiu pe la nunti, botezuri, cununii si inmormantari.

Alaturat, aveti filmul evenimentelor petrecute in urma cu o saptamana pe o sosea din sudul Romaniei. Motociclistul se lauda cu isprava sa, ba chiar posteaza filmul complet. Nu este recomandata vizionarea de catre persoane sub 18 ani.

CLICK AICI

 

 
 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>