Published On: mie, iul. 25th, 2018

Un copil si patru adulti au ajuns la spital in urma unui accident in lant pe digul Braila-Galati

Astazi, in jurul orei 12.20 a avut loc un grav accident rutier la iesire din Braila catre Galati.

Conform IPJ Braila, un autoturism care circula pe DN 22B, dinspre Braila catre Galati, a oprit pentru a vira la stanga, moment in care,  din cauza nepastrarii distantei corespunzatoare in mers, un alt autoturism care circula in spatele sau l-a lovit in partea laterala stanga. In urma impactului primul autoturism a ricosat pe sensul  opus de mers intrand in coliziune cu un al treilea  vehicul,  care circula regulamentar.

In urma evenimentului rutier au rezultat patru victime, dintre care trei adulti si un copil. Cele patru victime au fost  transportate la spital in vederea acordarii ingrijirilor medicale.

Soferul vinovat de producerea accidentului are 34 de ani, este din Galati si la aproape doua ore de la accident s-a prezentat la spital, fiind in total cinci victime.

Soferul primului autovehicul este din Braila si are 36 de ani.

Soferul celui de-al treilea autoturism are 39 de ani, este din Braila si se afla in masina cu alti trei pasageri cu varste de 7, 16 respectiv 39 de ani, toti fiind din Braila. Acestia au avut nevoie de ingrijiri medicale, si asa cum s-a precizat mai sus, cele patru persoane au fost transportate la spital.

Cei trei soferi au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Circulatia a fost blocata pe ambele sensuri de mers, timp de o ora si jumatate, iar politistii sositi la fata locului au deviat traficul pe strazile adiacente.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>