Published On: mar, iul. 10th, 2018

Un autobuz a luat foc in mers / Mareane, te-ai “ars” in Turcia?

Ieri, in jurul orei 16:20, in dreptul dispeceratului “Braicar”,  un autobuz de transport persoane in comun a fost cuprins de flacari. Din fericire, soferul a reusit in scurt timp sa evacueze toti calatorii inainte de producerea incendiului.

Din spusele soferului, cauza probabila a incendiului, a pornit de la un scurtcircuit la partea electrica a motorului, cu putin timp inainte de producerea scurtcircuitului, soferul a observat un martor aprins in bordul autobzului acesta actionand dupa cum a fost instruit, oprind autobuzul si evacuand pasagerii.

Incendiul a deteriorat partea exterioara din spate, afectand componente din plastic si cauciuc din compartimentul motor,interiorul autobuzului nefiind afectat.

Sunati, pompierii au sosit la fata locului in scurt timp, reusind sa anihileze incendiul in mai putin de jumatate de ora.

Pompierii au confirmat spusele soferului in urma investigarilor ce-au avul loc dupa lichidarea incendiului.

Si efectivul politiei rutiere ajunsi la fata locului, au restrictionat traficul in zona pentru o ora si jumatate.

De precizat este faptul ca soferii “Braicar” au semnalat unele nereguli cu privire la partea tehnica a autobuzelor,  in timpul grevei care a avut loc cu putin timp in urma.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>