Published On: mar, iul. 24th, 2018

Transportul in comun este un adevarat calvar

Share This
Tags

aglomeratie autobuz

“Alooo, domnu’  primar e frumos cum se circula in orele de varf si nu numai (n.r. – cu referire la mijlocul de transport in comun) ???”, acesta este mesajul de disperare a unei tinere, care se afla in mini autobuzul  “groazei”.

Dupa cum se pare din ce in ce mai multi braileni sunt nemultumiti de conditiile transportului in Comun, acesta devenind, mai ales pe perioada verii, un adevarat cuptor pe roti din cauza aglomeratiei,  care se formeaza in fiecare zi in mini autobuzele achizitionate de Primaria Braila.

Din cauza spatiului restrans, sute de calatori abia mai pot respira in aceste mini autobuze din ce in ce mai pline. Dovada vie fiind aceasta doamna, care calatorea la o ora de varf cu mijlocul de  transport in comun si care a imortalizat momentul  vrand cu ardoare sa-i transmita primarului Marian Dragomir un mesaj de disperare.

In asemenea situatii brailenii sunt nevoiti sa se deplaseze in fiecare zi, la serviciu ori in alte locuri importante, neavand alte solutii.

E o situatie delicata, mai ales vara in zilele toride, unde zeci de braileni stau “nas in nas” in timpul  deplasarilor zilnice.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>