Published On: lun, iul. 2nd, 2018

Stadionul Brailei. Atunci mandria, acum rusinea orasului

Perlele parcului Monument, Stadionul Municipal si Stadionul de Atletism se macina cu vremea. Cele doua obiective care ar fi trebuit sa reuneasca nu numai echipe etalon de profesionisti, dar si doritori simpli de miscare nu o mai pot face. Incremenite in timp ele nu fac decat sa devina, pe zi ce trece, numai bune locuri de filmare pentru scenarii horror.

 Veti crede poate, ca ele ii sperie de ajuns de mult pe cei care alearga aici, astfel incat viteza lor sa creasca. Au un concurent serios, maidanezii lu’ alde Simi sau Marean ii alerga mai rau ca un antrenor danez pe cei care se incumeta sa treaca pe langa gardul care strajuieste cele doua ruine.

“Vasile Roaita” a murit de doua ori, o data cu mana pe sirena grevistilor de la Grivita, dar si acum, pentru ca putini stiu ca acesta este numele adevarat si “mama” sau “tatal”, cum doriti, al Stadionului Municipal. Cat despre “fiul” lor, Stadionul de Atletism, acesta a murit in fasa.

Sa recapitulam. Nu poti face sport in Parcul Monument. Deloc. Dar daca insisti si scapi de coltii maidanezilor, de manelele de la BMW-urile si Mercedes-urile “last hand” cu care se defileaza printre oamenii ce cred ca gazele de esapament nu-i vor ucide , ai o sansa: sa crezi in promisiunile electorale care spun, la unison, ca totul va fi bine!

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>