Published On: mar, iul. 17th, 2018

Soferi prinsi in timp ce conduceau fara permis de conducere

Azi-noapte, la ora 00:15, politisti din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe un brailean de 20 ani in timp ce conducea un autoturism pe strada Plutinei, din municipiu, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

A fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea o imbibatie alcoolica de 0,38 mg/l in aerul expirat.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fara a poseda permis de conducere.

La data de 14.07.2018, orele 01:30, in timp ce se aflau pe DE 584, la intersectia cu DC 8, politistii au efectuat un semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, care nu s-a supus semnalelor de oprire si si-a continuat deplasarea, reusind sa fie blocat pe DN 2B, in dreptul Cabanei Stejarul.

Cu aceasta ocazie s-a constat faptul ca la volanul acestuia se afla un tanar, in varsta de 20 de ani, din comuna Stancuta, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

In urma testarii cu aparatul etilotest s-a stabilit ca soferul  se afla sub influenta bauturilor alcoolice, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>