Published On: joi, iul. 12th, 2018

Soc in lumea fotbalului/Croatia “bombardeaza” Anglia

Miercuri seara, a avut loc cea de-a doua semifinala a Campionatului Mondial de Fotbal Rusia 2018, intre nationala Croatie respectiv cea a Angliei.

Croatia a reusit o calificare istorica in finala Campionatului Mondial de Fotbal dupa ce a eliminat Anglia cu scorul de 2-1. Pentru croati va fi ceva de neuitat tinand cont de faptul ca se afla pe prima scena a fotbalului mondial pentru prima oara in istoria tarii.

Englezii au inceput meciul destul de determinati fapt caruia deschideau  scorul in minutul cinci a primei reprize printr-o lovitura libera executata excelent de la aproximativ 20 de metri,  de fundasul Kieran Trippier, acesta fiind si scorul primei reprize.

Dupa pauza,croatii s-au mobilizat mai bine, s-au concentrat  si au fost mai activi pe teren, fapt caruia croatii au reusit egalarea scorului in minutul 68' prin mijlocasul lui Inter, Ivan Perisic. Ambele echipe s-au tatonat si pana la sfarsitul reprizei secunde niciuna n-a mai izbutit sa inscrie.

Meciul a intrat in prelungiri si in minutul 109’ atacantul lui Juventus, Mario Mandzukic, a “bombardat” poarta Angliei cu un gol istoric ce le-a adus calificarea in finala Cupei Mondiale, unde va intalni nationala Frantei.

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>