Published On: mar, iul. 17th, 2018

Soarele si Marte – Egoul si Dorinta

Share This
Tags

astrologie

Semnele de Apa sunt intuitive si sensibile si simt mai intens decat restul. Sunt emotionali si ingrijitori, au sentimente adanci. Cei cu semnul Pamantului in horoscopul lor sunt practici, intemeiati si prezenti la nevoie. Acesti oameni nu isi asuma riscuri majore; mai degraba prefera un lucru sigur. Semnele de Aer sunt indivizi ganditori, inteligenti si se ocupa bine de rationamentul abstract. Le place sa analizeze, sa sintetizeze si sa afle opiniile altora. Comunicarea este foarte importanta pentru ei. Cei in semne de Foc au foarte mult entuziasm. La fel ca un foc de tabara lasat nesupravegheat, acestia pot scapa de sub control. Este bine pentru ei sa nu-si arda toti carbunii.

In lumea sahului, spre exemplu, campionii vin de pe toate meridianele zodiacului. Totusi, un element e mai comun ca celelalte. Fischer – pesti.  Alekhine si Capablanca, amandoi scorpioni. Morphy – rac. Sahul este un joc al mintii, iar cei mai buni sahisti din istorie au avut Soarele (egoul) in semne de apa. In ciuda acestui trend, nu trebuie sa-i uitam pe cei cu zodii in alte elemente. Petrosian – gemeni, zodie de aer. Steinitz – taur, zodie de pamant. Kasparov – berbec, zodie de foc.

Alaturi de personalitate (Soare) vine dorinta (Marte). Semnul in care se afla planeta rosie a razboiului conteaza foarte mult. Ce-ar fi sa punem o zodie de foc atat in Soare cat si in Marte? Cald, orientat spre actiune si condus de dorinta de a fi iubit si admirat, leul poseda o aura aparte. Ii place sa fie in lumina reflectoarelor, motiv pentru care multi dintre ei fac o cariera in domeniul artelor spectacolului. Personalitatea unui leu este alcatuita din trasaturi pozitive si negative. Este nevoie de aplauze si de complimente, vrea pozitie sociala, renume, diplome si decoratiuni. In general, leii sunt niste oameni deosebiti, plini de vitalitate si resurse, optimisti, nobili, loiali si generosi.

Daniel Negreanu este de doua ori leu. Dorea sa ajunga un mare jucator de snooker. Insa, in mediul pe care-l frecventa, jocul de poker (pentru cei cu mintea agera) i-a fost mai la indemana. Dupa ce s-a mutat la Las Vegas a devenit profesionist. Negreanu a avut una dintre cele mai bune serii de rezultate in evenimente live din istorie, fiind in acest moment jucatorul de turnee cu cele mai mari castiguri din toate timpurile. In august 1998, la doar 23 de ani, a devenit cel mai tanar jucator care a castigat o bratara WSOP (Campionatul Mondial de Poker), dupa ce a castigat turneul Pot Limit Hold'em de 2.000 de dolari. El a castigat un Eveniment Principal World Series, atunci cand a invins in prima serie Asia Pacific, in 2013, obtinand cea de-a cincea bratara si un premiu de peste un milion de dolari. Daniel este si un foarte apreciat scriitor in domeniu. Milioane de jucatori i-au citit cartile.

Atunci cand planeta Marte si Soarele impart acelasi element, individul e dintr-o bucata. Personalitatea omului este una si aceeasi cu dorinta, cu pasiunea sa in viata. In schimb, daca cele doua astre sunt in semne de element opus, atunci contrastul dintre aparenta si esenta e mare. De unde si vorba – aparentele insala.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>