Published On: mar, iul. 17th, 2018

Sanctiuni in valoare de 28.000 de lei aplicate de politistii braileni

Politistii braileni actioneaza, in fiecare weekend, in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

In perioada 13 – 15 iulie, politisti din cadrul Politiei Municipiului, politiilor orasenesti si cei ai sectiilor de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, in zona pietelor, precum si a celor cu profil discoteca, club, cafe-bar si altele, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 60 de societati comerciale, legitimate peste 250 de persoane, dintre care 15 au fost controlate corporal sumar, si oprite in trafic 152 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 20 de soferi.

De asemenea, acestia au constatat 57 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de aproape 28.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate 30 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 23 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si 4 la alte acte normative.

Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea suspendarii 4 permise de conducere si au ridicat in vedrea confiscarii 18 laptopuri.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>