Published On: lun, iul. 16th, 2018

Politistii de frontiera au depistat o motocicleta furata

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati rutier au depistat un cetatean ucrainean care transporta o motocicleta declarata furata de autoritatile din Italia. 

In data de 16 iulie, in jurul orei 00.45, in Punctul de Trecere a Frontierei Galati rutier – I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control la trecerea frontierei, cetateanul ucrainean, Igor T., in varsta de 36 de ani, pasager intr-un microbuz marca Renault, care transporta o motocicleta marca BMW.

Deoarece politistii de frontiera aveau suspiciuni privind provenienta motocicletei, acestia au efectuat verificari specifice, in urma carora au constat ca motocicleta figureaza ca fiind declarata furata de catre autoritatile din Italia din anul 2016.

Cu privire la aspectele constatate, persoana in cauza a declarat ca nu avea cunostinta despre faptul ca motocicleta figura ca fiind declarata furata.

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, iar motocicleta, in valoare de aproximativ 46.500 lei, a fost indisponibilizata la sediul politiei de frontiera pana la finalizarea cercetarilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>