Published On: vin, iul. 20th, 2018

Politistii cauta un brailean dat disparut

La data de 18 iulie, ora 10:00, o braileanca de 54 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Braila si a sesizat disparitia, de la data de 13.07.2018, a fiului sau, Dionisie Iulian, in varsta de 34 de ani, care a plecat in cursul lunii aprilie de la domiciliu, in Anglia, iar din data de 13.07.2018 nu a mai putut luat legatura in niciun fel cu acesta.

Cu ocazia verificarilor efectuate in bazele de date, politistii au constatat faptul ca din data de 17.07.2018, acesta este cautat ca adult disparut de catre autoritatile din Marea Britanie.

Semnalmente: inaltime 160-170 de cm, 70 de kg, ochii caprui, parul saten, cu inceput de calvitie frontal, fara semne particulare.

Imbracaminte si incaltaminte la data disparitiei: nu se cunoaste.

Pentru Dionisie Iulian s-a solicitat urmarirea la nivel national.

Persoanele care pot oferi informatii despre locul in care acesta se afla sunt rugate sa apeleze numarul de urgenta gratuit 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>