Published On: mie, iul. 11th, 2018

Politistii braileni s-au descurcat onorabil la campionatul de inot al M.A.I

La finalul concursului, castigatorii au fost felicitati de organizatori si au primit din partea acestora diplome si medalii.

Concursul s-a desfasurat pe urmatoarele categorii: masculin pana in 35 de ani, 35- 45 de ani, peste 45 de ani, feminin si stafeta.

Ca in fiecare an, inotatorii Inspectoratului de Politie Judetean Braila, care au concurat la diferite probe si categorii de varsta, au obtinut rezultate onorabile.

inspector principal de politie Belciugan Angelo, la proba 100 metri liber masculin, categoria de varsta pana in 35 de ani, a urcat pe locul I al podiumului;

-subcomisar de politie Simion Andreea, la proba 100 metri bras feminin, categoria de varsta pana in 35 de ani, a urcat pe locul al IV-lea al podiumului;

agent sef Simion Marian, la categoria 35-45 de ani, la proba 100 de metri bras, a ocupat locul al II-lea;

agent sef Vizireanu Victor, la proba 200 de metri liber, a ocupat locul al III-lea;

-agent sef principal Costea Jan, la proba 200 de metri liber, a ocupat locul al V-lea;

Pe locul al I s-a clasat si echipa Inspectoratului General al Politiei Romane (I.G.P.R. 1), la categoria 4×50 metri stafeta masculin, din care a facut parte si inspector principal Belciugan Angelo.

In perioada 03-06 iulie 2018, in municipiul Targoviste, s-a desfasurat etapa finala a Campionatului de Inot al Ministerului Afacerilor Interne.

Competitia a fost organizata de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne.

In competitie au fost angrenati  peste 70 de sportivi inotatori din structurile M.A.I. din intreaga tara, lotul echipei Inspectoratului de Politie Judetean Braila fiind format din cinci inotatori.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>